Tijd voor eindejaarspauze

15/12/2022
 
Wie mij een beetje heeft gevolgd dit jaar weet dat ik heftige gebeurtenissen heb meegemaakt die veel van mijn tijd en energie hebben gekost. Ik zal ze niet herhalen op deze plek. Ik dacht het jaar rustig te eindigen met nog een of twee nieuwsberichten tot aan de kerst, maar ook dat plan moet ik wijzigen. Maandag 19 december vertrek ik weer naar Rotterdam. Voor een niet vooraf geplande trip. Om er met de kerst nog eens terug te keren voor een wel vooraf geplande trip. Een goede reden om, wat de nieuwsvoorziening op deze site betreft, nu al opnieuw op de pauzeknop te drukken.
 
In principe hervat ik begin januari direct weer mijn nieuwsvoorziening. Vooropgesteld dat ik er de tijd en de gelegenheid voor ga hebben. Het is niet voor niets dat ik maandag weer onvoorzien naar Rotterdam afreis. Ik heb dinsdag een sollicitatiegesprek. Mocht het dit keer wel lukken de job te bemachtigen, zal ik minder tijd gaan hebben te zoeken naar handicap gerelateerd nieuws. 
 
Ik publiceer na de kerst sowieso toch nog één bericht. Over mijn bevindingen inzake de terugkeer naar mijn Rotterdamse roots. Of de sollicitatie succesvol gaat zijn, staat niet in de sterren geschreven. Dat is dus afwachten. Houd de nieuwssectie in elk geval in de gaten voor handicap gerelateerd nieuws in 2023.