Boeken van mijn hand

Ik heb mijn persoonlijke ervaringen met leven met een beperking tot nu toe in drie boeken verwoord: Leven met een beperking in Europa (Halsbrekende toeren inbegrepen), Teren op betaalde liefde en 'Survivor' tegen wil en dank, mijn autobiografie. In mijn boek Dag Antwerpen uit 2024 besteed ik aandacht aan de toegankelijkheid van de stad en daarom plaats ik die ook op deze pagina erbij.
 
2024
 
 
Het boek ter gelegenheid van mijn afscheid van Antwerpen. In zeven korte hoofdstukken gelardeerd met 15 kleurenfoto's vertel ik over het historisch centrum, de buurt waar ik meer dan 18 jaar woonde. Te bestellen bij Mijn Bestseller en binnenkort ook verkrijgbaar bij Bol.com en in de boekhandels. Bekijk de inhoudsopgave:

Inleiding                                                                                                      

1     Wonen en toegankelijkheid                                                                   

2.    Historisch Antwerpen                                                                            

3.    Het Schipperskwartier                                                                            

4.    Toeristisch Antwerpen                                                                        

5.    Bestuurlijk Antwerpen                                                                          

6.    Typisch Antwerps                                                                                  

7.    Zelf Antwerpen ontdekken: schiet eens een zijstraat in                             

Epiloog  

Formaat: groot vierkant. Hardcover. Totaal aantal pagina's: 47. ISBN: 9789403751566. Prijs: 23,64 euro.  
Ook verkrijgbaar als e-book via Mijn Bestseller, Bol en de bekende e-book platformen. ISBN: 9789403754239. Prijs: 4,63 euro.
                                                                                                            
2022

'Survivor' tegen wil en dank


'Survivor' tegen wil en dank is mijn autobiografie. Het handelt over de eerste 52 jaar van mijn leven. Een leven dat zich kenmerkt door veel vallen en opstaan. Belangrijkste verhaallijnen in het boek zijn de omgang met mijn beperking door mezelf en mijn omgeving, mijn contacten met sekswerkers (normale seks en BDSM) en mijn pogingen om wat je zou kunnen noemen een stabiel leven op te bouwen.
 
Heb ik je interesse gewekt? Bestel hem dan op deze pagina. Lees je liever met een e-reader? Dat kan ook! Liever bestellen via Bol.com?

 Afbeelding invoegen 
 
 
2016
 
Teren op betaalde liefde
 
Teren op betaalde liefde behandelt het onderwerp betaalde seksuele dienstverlening aan mensen met een beperking. Daarbij gaat het niet over de gespecialiseerde seksuele dienstverlening zoals onder andere de SAR en Flekszorg verzorgen. Daar heb ik namelijk geen ervaring mee en het boek is vanuit mijn persoonlijke ervaringen en gedachten over dit onderwerp geschreven. Ik heb wel vele decennia ervaring met seksuele dienstverlening door reguliere betaalde sekswerkers. Sommige ervaringen waren niet goed, andere vergeet ik mijn hele leven niet. Naast mijn eigen ervaringen spreek ik ook over de positie van betaalde sekswerkers en waar je als persoon met beperking op moet letten wanneer je zo'n dame/heer boekt. Ook dit boek uit 2016 is nog steeds te koop.  
 

 

2013

Leven met een beperking in Europa (halsbrekende toeren inbegrepen)

Leven met een beperking in Europa is een weerslag van mijn grote trip die ik langs 12 EU-lidstaten maakte in 2013. Behalve mijn eigen ervaringen tijdens die reis gaat het boek ook in op de thema's die in ieder land terugkomen: toegankelijkheid, werk en inkomen, inclusie. Eigenlijk heb ik dit boek te vroeg uitgegeven, want in 2013 was ik nog niet eens op de helft van mijn Europese reis. Het boek is nog steeds te koop.

Afbeelding invoegen