Nieuws


Geen overig interview 2023 - dinsdag 21 november 2023

Oplettende surfers op mijn site zullen dit jaar hebben opgemerkt dat er geen interview op de pagina Overige interviews is gepubliceerd. Hoe komt dat?
 
Ik had begin dit jaar wel een idee van wie ik zou willen benaderen daarvoor. In de eerste plaats dacht ik aan ouders van een ernstig gehandicapt kind. Hoe is het om 24/7 zorg en aandacht te moeten besteden aan een kind dat feitelijk volledig afhankelijk van je is en er daarnaast ook nog eventueel andere kinderen thuis zijn? Ik volgde al een tijd zo'n ouder op X (voorheen Twitter).
 
Helaas, na de eerste week van januari 2023 bleef het de eerste maanden van 2023 stil op dat Twitter account. Het was nog wel steeds online. Normaal voel ik mij niet verlegen om voor mij wildvreemde mensen te benaderen, maar in dit geval lag het toch wat anders.  Was er iets met het kind aan de hand waardoor er geen updates meer op X kwamen of had de moeder genoeg van X en de aandacht die ze daarmee genereerde? Je wilt mensen ook niet onnodig lastig vallen. Zou ze nog andere sociale media hebben (gehad)? Hoe dan ook, het leek mij niet verstandig om deze ouders op dat moment te benaderen. Ik lees overigens vandaag dat het inderdaad niet goed ging met het kind in de eerste maanden van dit jaar. De moeder had weer iets gepost in september, wat ik op dat moment heb gemist. Sindsdien is ze weer stil op X (de situatie was verbeterd in september). 
 
Zo werd het lente en 'ontwaakte' ik zelf om weer eens een poging te ondernemen uit mijn uitzichtloze persoonlijke situatie te geraken wat werk en inkomen betreft. In de zomer zijn veel mensen de hort op. Geen goede tijd om mensen te benaderen. In september was ik zelf bezig met de afronding van mijn reis door de EU. Ik had in die maanden nog wel een poging gewaagd iemand anders te strikken voor een interview over een ander onderwerp, maar hij heeft mijn vragen nooit beantwoord. Of hij is het totaal vergeten of heeft het bewust laten lopen.
 
En dan is het nu 21 november. Ik ga niet meer proberen nu nog een interview op poten te zetten. Zelf voel ik daar de noodzaak niet meer zo voor (het jaar is zo goed als voorbij) en als het eenmaal december is, zit toch iedereen met zijn/haar hoofd al bij de eindejaarsfeesten.
 
Kortom: het jaar 2023 blijft oningevuld wat een interview op de betreffende pagina betreft. Zien dat ik in 2024 iets bedenk.

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:

Anti-spam 11 + dertien = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >