Nieuws


Autobiografie 10 - dinsdag 25 oktober 2022

Mijn leven na de autobiografie: blog eind oktober/november 2022
 
Afbeelding invoegen
 
Mijn autobiografie beslaat de eerste 52 jaar en 5 maanden van mijn leven. Dat gaat uiteraard gewoon verder. In een maandelijkse blog zal ik jullie op de hoogte houden van hoe het verhaal verder gaat wat de belangrijkste personen en onderwerpen in het boek betreft die er na publicatie nog toe doen. Mocht je het boek nog niet in huis hebben: onderaan dit blog vind je alle informatie over hoe je eraan kunt komen. Het is natuurlijk wel zo handig wanneer je de opmaat kent van wat ik in mijn maandelijkse blogs ga beschrijven.
 
Lees zeker ook de eerdere blogberichten, als je dat nog niet hebt gedaan. Dit om de voortgang in de blogs te begrijpen. Ik ga niet iedere maand herhalen wat vooraf is geschreven.
Overlijden moeder
 
De aangifte erfbelasting heb ik deze maand toch al afgehandeld. Als het goed is, ben ik net onder de grens gebleven van het moeten betalen van erfbelasting. Ik wacht uiteraard eerst het definitieve oordeel af voordat ik mij rijk reken. Bovendien ligt er nu nog een aangifte inkomstenbelasting over 2021 te wachten. Mijn moeder heeft jaren geen aangifte inkomstenbelasting hoeven te doen. Ze ontving immers alleen AOW en een summier pensioentje van mijn vader. Nu ze overleden is, gaat de belastingdienst moeilijk doen. Geeft niet hoor jongens. Johan zal die ook nog wel netjes invullen voor 1 december. Ik plan het zelfs dit weekend al te doen. Des te sneller kan ik mij volledig aan mijn eigen werkzaamheden wijden. Want er is nogal wat gaande. Zie hieronder.
 
Ik bedoel het natuurlijk niet gemeen, maar ik profiteerde in september en oktober maximaal van de vrijheid die ik nu heb. Ik heb veel gereisd, was dagen de hort op. Dat durfde ik de laatste jaren echt niet te doen, want ieder moment kon thuis de telefoon gaan. En mijn moeder raakte nogal snel in paniek als ik niet direct opnam. De wetenschap dat de telefoon niet meer rinkelt vanwege haar is een bevrijding.
 
Roemeense date
 
Ik heb de afgelopen maand geen tijd gehad om überhaupt na te denken over het eindelijk gaan zoeken naar een definitieve opvolgster van Roemeense date na meer dan acht jaar. Die opvolgster zie ik dit jaar ook nog niet op het toneel verschijnen. Lees mijn blog van 27 september jl. als je bij god niet weet waar ik het over heb. Wat Roemeense date zelf betreft: we gaan weer richting 30 november, het op een na laatste vaste mailmoment in het jaar. Zou ze reageren op die datum net als vorig jaar? Ik kan er beter niet op zitten hopen. 
 
Werk/inkomen
 
Ik heb flink wat geschreven deze maand om in de picture te komen als freelance journalist. Daarvoor reisde ik in het eerste weekend van oktober naar Champlon, Belgische provincie Luxemburg, diep in het zuiden van Wallonië. Verder publiceerde ik een column over Orkun Kökcü en over mijn (helaas vergeefse) poging mij kandidaat te stellen voor een appartement in Amersfoort. Ook dat was weer een reis. Lees het eens na op Reporters Online. Als het je bevalt wat je leest en je wilt dat laten blijken: een donatie wordt altijd op prijs gesteld! Hoe klein ook. En ik interviewde even buiten Antwerpen tevens nog eens een commerciële Meesteres onder vier ogen voor de Massad. Al het werk gerelateerde gereis is nog niet voorbij in oktober. Donderdag heb ik weer een sollicitatiegesprek in Nederland en vandaag moet ik reageren op een tweede sollicitatie in Nederland. Zou het toch lukken dit jaar een doorbraak te forceren?
 
Afbeelding invoegen
 
BDSM
 
Met al dat gereis en geschrijf had ik deze maand geen mogelijkheid een sessie te plannen bij mijn vaste Meesteres. De Meesteres die ik interviewde deze maand bood uitkomst. Bij haar kon ik mijn lang gekoesterde wens om eens voor langere tijd te worden opgesloten, weg van de wereld, realiseren. Ik kon het niet laten daar gebruik van te maken. Ik was er immers toch. Het was fun. Twee uur opsluiting, een uur spel. Is die drang naar langer durende opsluiting eindelijk ook bevredigd. Voorlopig fluctueert mijn agenda veel te veel om aan een sessie op mijn vaste adres te kunnen denken. En wat als ik een baan in Nederland weet te bemachtigen? En wat met de normale seks? En wat met de financiën? Het zijn onzekere tijden op veel fronten. Ook wat de SM betreft. 
 
Ben je nieuwsgierig naar wat allemaal vooraf is gegaan aan deze blogserie? Bestel mijn autobiografie rechtstreeks bij Yanga (papieren versie), bij Bol.com of vraag ernaar in je favoriete boekhandel of bibliotheek. 'Survivor' tegen wil en dank, ISBN: 9789403650791. Of lees hem digitaal.

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:

Anti-spam 2 + 0 = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >